Taloudellinen neuvonanto

Haluatko taloudellista neuvonantoa pankilta vai riippumattomalta taholta? Erotuksena se vain että Holmström Group ei tarjoa tuotteita osana neuvonantoa, meillä ei itse asiassa ole yksikään tuote myytävänä. Toki voimme olla sitä mieltä että jokin vakuutus tai säästämismuoto voisi sopia sinulle, mutta tehtävämme ei ole myydä sinulle mitään. Me panostamme taloutesi ymmärtämiseen sinun omista lähtökohdistasi ja niillä arvoilla joille sinulle on merkitystä. Tällä tavalla pyrimme löytämään ideoita taloutesi kehittämiseen. Tutustu tarjontaamme!

Yleinen taloudellinen neuvonanto

Tässä neuvonnassa tai valmennuksessa voi olla kyse säästämisen mahdollisuuksien selvittäminen, rahoituskuvioiden selvittäminen, budjetointi yms johon voisit tarvita puolueettoman näkökulman. Me tarjoamme valmennuksemme aina pakettiratkaisuina jossa voit varata ajan läpikäynnille ja siihen mahdollinen päivityskäynti, jossa voit saada ideoita ja ajatuksia sinua koskeviin kysymyksiin!

Hinnasto:

Yleinen taloudellinen neuvonanto/valmennus, 80€ sis alv. N 1,5h läpikäynti

Yleinen taloudellinen neuvonanto/valmennus + päivityskäynti, 120€ sis alv. Ensimmäisen tapaamisen lisäksi noin 1h päivityskäynti jossa suunnitelmaa hiotaan.

Jatkuvaa neuvontaa, vuosisopimus, 150€ sis alv. Yhteensä 3h neuvontaa/v, esim sähköpostilla, puhelimessa, henkilökohtainen käynti yms

Selvitystyöstä veloitetaan 55€/h + alv. Mahdollisista kolmannen osapuolen asiakirjoista ja otteista tai palveluista veloitamme todellisten kulujen mukaisesti.

Taloutesi kokonaisanalyysi ja kehityssuunnitelma

Tiedätkö sinä mihin rahasi menee ja miten sitä voisi kehittää? Meidän palvelun avulla voimme syventyä talouteesi täydellisesti ja selvittää miltä sinun taloudellinen ”tilinpäätös” näyttää. Käytännössä käymme läpi tiliotteitasi ainakin vuosi taaksepäin, mieluiten pari kolme vuotta taaksepäin, jäsennämme tulojasi ja kulujasi rivi riviltä eri kategorioihin. Tämän perusteella laadimme talousbudjetin, sekä mietimme kokonaisuutta lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä tähtäimellä. Tämä suunnitelma tunnistaa säästämis- ja rahoitustarpeitasi ja seuraa nettovarallisuutesi.

Jotta kokonaisanalyysistä tulisi mahdollisimman hyvä on eduksi jos käytät korttia päivittäisten asioiden hoitamiseen, mutta jos suosit mieluummin käteisen käyttöä olisi eduksi jos olet säilyttänyt niin monta kuittia kuin mahdollista. Tämän lisäksi käymme läpi lainojasi ja niihin liittyvät maksusuunnitelmat, sijoitukset ja säästämisen suunnitelmat. Jos sinulla ei ole printteri voit tulostaa materiaalit asiakaspäätteeltämme, tai tallentaa materiaali sähköisesti. Otathan pankkitunnuksesi mukaan ensimmäiseen tapaamiseen, mikäli e-laskujen yms läpikäymiseen tarvitaan lisätietoja.

Meille on samantekevää minkä pankin asiakas olet.  Voit olla vaikkapa kaikkien pankkien asiakas! Meillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Kokonaisuuteen kuuluu ensimmäinen lyhyempi tapaaminen, jossa käydään läpi kokonaisuuden suurpiirteisesti ja tutustutaan dokumentteihin. Tämän jälkeen Holmström Groupin asiantuntija analysoi kokonaisuuden ja seuraavassa tapaamisessa, n 1-2 vko myöhemmin tavataan uudestaan ja käydään seikkaperäisesti kokonaisuutta läpi. Kun suunnitelma on valmis, on sinulla myös mahdollisuus hyödyntää jatkuvaa valmennustamme. Siihen sisältyy tapaaminen kaski kertaa vuodessa ja sähköposti/puhelinneuvontaa.

Hinnasto

Talouden kokonaisanalyysi, pakettihinta 250€ sis alv 24% (2 tapaamista, sekä täydellinen tiliotteiden, laskujen, lainojen yms analysointi)

Jatkuva talousvalmennus, 150€/v sis alv 24% (1-2 tapaamista vuodessa, puhelinvalmennusta, sähköpostituki, enintään 3h valmennusta vuodessa)

Muusta selvitystyöstä veloitamme 55€/h + alv 24% + todelliset kulut kolmannen osapuolen dokumenteista, asiakirjoista ja palveluista.

Laskut voidaan maksaa kahdessa erässä!

Sijoitusvalmennus

Oletko miettinyt miten markkinat toimivat ilman tarvetta suoranaiseen sijoitusneuvontaan= Tämä voi olla varsin haastavaa sillä useimmat jotka neuvontaa tarjoavat haluavat samalla myydä sinulle jokin tuote. Voi kysyä ovatko e neuvonantajia vai tuotemyyjiä? Holmström Groupilla ei ole yksikään tuote! Ehkä sijoitusvalmennus olisi silloin sinulle sopiva palvelu?

Valmennuksessa käydään läpi miten markkinat toimivat, eri tuotteiden ominaisuudet ja toimintaperiaatteet, mitä tulee huomioida mm riskin, allokaation ja hajauttamisen suhteen.  Käymme läpi kaikki työkalut mitä tarvitset rakentaaksesi oman menestyvän suunnitelman.

Sijoitusvalmennus on käytännössä sama asia kuin, että osallistuisit sijoituskurssiin, mutta tässä tapauksessa olet ainut osallistuja. Eli käytännössä syntyy avoin a luottamuksellinen dialogi jossa tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Sijoitusneuvontaa emme anna, tämä on luvanvaraista toimintaa. Sijoitusneuvonnalla tarkoitetaan henkilökohtaisia asiakkaan tilanteeseen sopivaa sijoitusneuvoa. Meidän palvelua ei missään olosuhteessa tule mieltää sijoitusneuvonnaksi. Huomioithan että pörssikurssit voivat nousta tai laskea jolloin yleisiä neuvoja eivät välttämättä sovi asiakkaan tilanteeseen. Emme ota kantaa onko tällä hetkellä osto- vai myyntipaikka tai yksittäisiin sijoitustuotteisiin kuin vain yleisellä tasolla.

Hinta

Sijoitusvalmennus, 80€ sis alv (n 1,5h läpikäynti)

Sijoitusvalmennus ja päivityskäynti 120€ sis alv (n 1,5 + 1h läpikäynti)