Osaamisenkehittämistä ja valmennusta rahoitus- ja sijoitusneuvojille

Holmström Consulting tarjoaa räätälöityjä valmennuskokonaisuuksia rahoitus- ja sijoitusneuvojille. Valmennusten tavoitteena on ylläpitää ja kehittää osaamista ja myyntitekniikkaa sekä luoda syvempää ymmärrystä sijoitusasiakkaiden tarpeista. Valmennus liittyy tiiviisti ESMA:n osaamisen ylläpitämisen vaatimuksiin (2015/1886), jota koskee kaikkia pankkeja ja muita sijoituspalveluja tarjoavia tahoja.

Valmennusta on syytä toteuttaa projektiluonteisesti tietylle ajalle, jolloin asetetaan tavoitteita, seurataan tekemistä ja arvioidaan tuloksia.

Onnistunut valmennus edistää työmotivaatiota ja työssä viihtymistä, johtaa parempaan myyntiin ja parempaan järjestelmällisyyteen asiakastyössä, sekä luo puitteet syvempiin asiakassuhteisiin. Teorian ohella panostetaan paljon siihen, miten teoriaa voidaan implementoida käytännön tekemiseen ja miten se vaikuttaa kokonaisuuksiin.

Valmennukset voidaan myös räätälöidä eri neuvojien tarpeisiin, sillä harvemmin kaikki ovat näissä asioissa samalla viivalla. Syväkoulutusta voidaan tarjota eri rahoitus- ja sijoitusalan teorioista, MIFID:stä, sijoitustuotteista, osakesijoittamisesta, verotuksesta yms.

Valmentajana toimii Sven-Eric ”Svenne” Holmström. Svenne on toiminut rahoitusalalla pitkään vastuullisissa tehtävissä sijoittamisen parissa, mm sijoituspäällikkönä ja -johtajana Aktia Pankissa. Sijoitusjohtajan roolissaan hän valmensi tiimejään sijoittamisessa ja säästämisessä ja panosti erityisen paljon itse osaamiseen ja laatutyöhön. Tulokset puhuivat selkeää kieltä valmennuksen onnistumisesta, sekä laadullisesti että määrällisesti. Tämän lisäksi hän toimi valtakunnallisessa Osakesäästäjien hallituksessa kuusi vuotta edistäen osakesäästämistä.

Svennellä on mukaansa tempaiseva valmennustyyli, jossa käytännön tekeminen on aina lähellä. Valmentajana hän toimii pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti, eikä ole koskaan uskonut ”quick fix”:hin tai erityyppisiin iskulauseisiin. Vahva pankkitausta ja vapaaehtoistyö sijoittamisen parissa antaa varmuutta ja uskottavuutta tekemiseen, kun taas innokas ja mukaansa tempaiseva valmennustyyli innostaa valmennettavat kehittymään.

Holmström Group Oy:lla on varsin kevyt organisaatio, joten valmennukset ovat yleensä selkeästi edullisemmat kuin alan johtavilla valmennusyhtiöllä.

Ota meihin yhteyttä info ( a ) holmstromgroup.com tai 044-766 9568 niin teemme teille hyvän tarjouksen!

Asiantuntijaesityksiä

Aiotteko järjestää asiakasiltaa, sijoitusiltaa, seminaaria, tai vakkapa sisäistä koulutusta, johon tarvitsette ulkopuolista asiantuntijaa? Siinä tapauksessa Holmström Groupin asiantuntijat on varsin varteenotettava vaihtoehto!

Holmström Group on täysin sitoutumaton yhtiö, me emme myy emmekä välitä sijoitustuotteita, eikä meillä ole vinkkaussopimusta minkään rahoitus-, sijoitus- tai vakuutusalan yrityksen kanssa. Emme myöskään anna yksilöllistä sijoitusneuvontaa emmekä tarjoa omaisuudenhoitoa. Tämä riippumattomuus luo ainutlaatuista uskottavuutta viesteihimme.

Riippumattomana toimijana voimme innostaa asiakkaitanne säästämiseen ja vaurastumiseen ja uusien ideoiden löytämiseen. Voimme myös kertoa seikkaperäisesti miten eri sijoitusinstrumentit toimivat ja miten niitä tulisi hyödyntää omassa sijoitustoiminnassa. Esitystapamme on innostava ja mukaansa tempaiseva ja meillä on pitkä kokemus sijoitusalalta, joten tiedämme miten herättää kuulijoiden kiinnostusta!

Voimme puhua sijoitusmarkkinoista, sijoitustuotteista, osakesijoittamiseta, sijoittajan verotuksesta, vaurastumisesta, sijoitussuunnitelman rakentamisesta, kerta- tai kuukausisijoittamisesta ym ym.

Asiantuntijaesitykset voidaan esittää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksikin.

Ota meihin yhteyttä info ( a ) holmstromgroup.com tai 044-7669568